Nieuwsberichten - Intocht Sinterklaas

DESIGN
BLOG
Ga naar de inhoud

Sinterklaasplan gewijzigd !

Intocht Sinterklaas
6 november 2020
**Alternatief Sinterklaasplan toch weer gewijzigd!**

 
Zoals wij al eerder communiceerden zijn wij vanuit het sinterklaas comité al enige tijd bezig met het voorbereiden van een Alternatief plan om Sinterklaas en zijn pieten toch binnen ons dorp te kunnen verwelkomen dit jaar. Wij hadden onder andere een Tuintjes Optocht in gedachten, waarbij alle kinderen en overige inwoners van Nieuwe-Tonge vanuit hun tuin, raam of balkon de Sint en zijn pieten konden verwelkomen.
 
Na de laatste persconferentie op 3 november en de nieuwste noodverordening is er helaas door de gemeente besloten dat optochten op de openbare weg en een fysieke ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar helaas niet toegestaan zijn op Goeree Overflakkee. Dit betekend dat er helaas geen Tuintjes Optocht of andere activiteit waarbij Sinterklaas en zijn pieten aanwezig zijn, georganiseerd mogen worden in Nieuwe-Tonge.
 
Gelukkig kunnen wij jullie melden dat het Nieuwe-Tongse Sinterklaasjournaal wel gewoon door kan gaan! Deze beelden zijn namelijk een paar weken geleden al opgenomen (wij voelde de bui namelijk al een klein beetje hangen). Morgen hopen wij jullie te kunnen vertellen waar en wanneer onze afleveringen te bekijken zijn.
 
Het is zeer spijtig dat wij dit jaar sinterklaas en zijn pieten niet op een feestelijke manier mogen ontvangen. Daarom zijn wij met Sinterklaas in overleg of hij alle kinderen uit Nieuwe-Tonge, zonder zijn aanwezigheid, toch nog zou kunnen verrassen. Het lijkt er op dat wij jullie hier volgende week meer over kunnen vertellen! Blijf onze Facebook Pagina dus volgen voor het laatste nieuws.      


Design en hosting Verschoor IT B.V.
Comite@sinterklaasinnieuwetonge.nl


Nieuwe Tonge
Sinterklaas Comité
Terug naar de inhoud